• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Odnosi - Kako ustvariti pristen in intimen odnos s seboj in z drugimi?

  sobota, 14. 12. 2019, 18.00, Velika dvorana Odpovedano!

  OrganizatorZaložba Primus in ePosavje

  Vsi želimo doživeti resnično intimnost, iskren odnos, brez mask in manipulacij, čustveno varnost, ljubečo podporo in zaupanje. Kljub temu pa je v naši družbi vse bolj opaziti sindrome odtujenosti, igranje vlog, pomerjanje moči, zlaganost, površnost in hitenje v stiku z ljudmi.

  Na dogodku bomo z izjemnimi sogovornicami spregovorili o tem, kaj vse vpliva na nas, da smo vse bolj odtujeni od sebe in drug od drugega, in, kako lahko to spremenimo?

  Gostje: Milena Miklavčič, Melita Kuhar, Damjana Bakarič, Silvija Jovanović

  Povezuje: Mirela Smajić

  Cena vstopnice: 25 €

  Milena Miklavčič je publicistka, ljubiteljska raziskovalka preteklosti in avtorica slovenske knjižne uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače (1., 2. in 3. del - Moške zgodbe). Za svoje delo je prejela več nagrad.

  Melita Kuhar je zakonska in partnerska svetovalka v Svetovalnici, publicistka in avtorica knjige Iskreno o partnerstvu, ki je prva knjiga iz serije Na kavču v svetovalnici.

  Damjana Bakarič je publicistka, avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše ter Razmerja. Predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Motivatorka, ki prek svojega kanala na Youtubu in bloga berem.si navdihuje marsikoga.

  Silvija Jovanović je utemeljiteljica znanstveno-intuitivne metode Poglavar, ki je enkratna sinteza vsebin s področja sodobnih psiholoških dognanj in duhovnih resnic in avtorica male knjige velikih modrosti Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi. Pri njenem delu v Osrečevalnici jo spremlja, motivira in pomaga udejaniti cilje njen nepogrešljivi notranji raziskovalni tim, ki ga sestavljajo: večno radovedna učenka življenja, strastna raziskovalka odnosov, trenerka zdrave in konstruktivne komunikacije, iskalka izrazov osebne svobode in brezpogojne ljubezni, drzna inovatorka na področju odnosa s samim seboj in neutrudna raziskovalka novih načinov sobivanja.