Vsi želimo doživeti resnično intimnost, iskren odnos, brez mask in manipulacij, čustveno varnost, ljubečo podporo in zaupanje. Kljub temu pa je v naši družbi vse bolj opaziti sindrome odtujenosti, igranje vlog, pomerjanje moči, zlaganost, površnost in hitenje v stiku z ljudmi.

Na dogodku bomo z izjemnimi sogovornicami spregovorili o tem, kaj vse vpliva na nas, da smo vse bolj odtujeni od sebe in drug od drugega, in, kako lahko to spremenimo?

Gostje: Milena Miklavčič, Melita Kuhar, Damjana Bakarič, Silvija Jovanović

Povezuje: Mirela Smajić

Cena vstopnice: 25 €

Milena Miklavčič je publicistka, ljubiteljska raziskovalka preteklosti in avtorica slovenske knjižne uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače (1., 2. in 3. del - Moške zgodbe). Za svoje delo je prejela več nagrad.

Melita Kuhar je zakonska in partnerska svetovalka v Svetovalnici, publicistka in avtorica knjige Iskreno o partnerstvu, ki je prva knjiga iz serije Na kavču v svetovalnici.

Damjana Bakarič je publicistka, avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše ter Razmerja. Predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Motivatorka, ki prek svojega kanala na Youtubu in bloga berem.si navdihuje marsikoga.

Silvija Jovanović je utemeljiteljica znanstveno-intuitivne metode Poglavar, ki je enkratna sinteza vsebin s področja sodobnih psiholoških dognanj in duhovnih resnic in avtorica male knjige velikih modrosti Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi. Pri njenem delu v Osrečevalnici jo spremlja, motivira in pomaga udejaniti cilje njen nepogrešljivi notranji raziskovalni tim, ki ga sestavljajo: večno radovedna učenka življenja, strastna raziskovalka odnosov, trenerka zdrave in konstruktivne komunikacije, iskalka izrazov osebne svobode in brezpogojne ljubezni, drzna inovatorka na področju odnosa s samim seboj in neutrudna raziskovalka novih načinov sobivanja.

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000