Aljoša Bagola: Kako biti v redu

predavanje

četrtek, 24. 3., ob 19.30 uri

Cena vstopnice: 23 € (od 1. do 15. vrste) / 21 € (od 16. do 20. vrste) 

Za nakup vstopnic je mogoče koristiti BON21

Vstopnice na voljo tudi preko sistema Eventim

 

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas s fantastičnimi odzivi občinstva! 
»Bravo, Aljoša!«, »Odlično predavanje!«, »Hvala, Aljoša, za super predavanje!«… so se odzvali prvi obiskovalci predavanja, Aljoša odgovarja: »Hvala, Špas, za skoraj tristo vas!« in »se vidimo spet marca!«

 

Zaradi velikega zanimanja po premierni izvedbi predavanja na Špasovem odru in velikem navdušenju občinstva se ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu podaja na veliko turnejo po Sloveniji - z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti v redu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide iz obeh knjižnih uspešnic, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.

To pa še ni vse! Na koncu pride najboljše! 

Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal.

 

Čaka vas poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko uživate sami, s prijateljicami ali s partnerjem!

Organizator: Špas teater

 

Na vseh prizoriščih Kulturnega doma Krško so skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk.

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: SI56 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000