Vročica

glasbena komedija

četrtek, 29. 12. 2022, 20.00


OrganizatorŠpas teater

glasbena komedija

četrtek, 29. 12., ob 20. uri

cena vstopnice: 24 € (od 1. do 15. vrste) / 22 € (od 16. do 20. vrste)

 

Ste pripravljeni na ZABAVO?       

Prihaja VROČICA! Najbolj vroča show komedija s Špelo Grošelj, Ireno Yebuah Tiran in Nino Ivanič.

Če boste imeli občutek, da ste prišli na prizorišče serije 'Seks v mestu'… se ne boste veliko zmotili. Naše vročekrvne dame rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, tudi moških... V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo s sedežev, prepevali od začetka do konca in lahko tudi zaplesali. 

Naj se show prične! 

Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti! 

Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle 'veliki radijski pok' – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! 'LIVE'. 'ON AIR'. 

Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije 'Seks v mestu'… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju. 

V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami. 

Poslovilna oddaja v obstoječi 'trio' zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, superzabavna  in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v 'radijski eter' dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!   

Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!    Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v 'studiu v živo' tudi vi! 

Zberite svoje ženske vrste, svoje žurersko pleme, pripeljite svoje najdražje, pridite, zraven zapojte, zaplešite in se do konca ZABAVAJTE! 

 

 

Nagrajena režiserka Nina Kleflin, podpisana pod Špasovi veliki uspešnici Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, se vrača z NOVO udarno glasbeno komedijo!  

V showu nastopajo:  Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič

Režija: Nina Kleflin 

Tekst po motivih Ženski pogovori priredila: Deja Crnovic 

Scenografija in kostumografija: Žiga Flajnik 

Glasbeni aranžmaji: Rudolf Gas 

Koreografija: Anja Robida 

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: SI56 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000