ODPOVEDANO!

Smešno za crknit

komedija

Nazaj

petek, 22. november 2019, 19.30

Velika dvorana
Smešno za crknit

Čisto nora komedija o izboru za resničnostni šov

Komedija SMEŠNO ZA CRKNIT, je polna situacijske komike in verbalnih zapletov, s presenetljivimi preobrati in odštekanimi liki, ki vam bodo zagotovo pričarali tudi že kdaj videne življenjske situacije in vas pošteno nasmejali.

Igrajo: Tadej Pišek, Jernej Čampelj, Nenad - Nešo Tokalić, Barbi Šov

Cena vstopnice: 22 € v predprodaji, 25 € na dan predstave

www.komedija.si

Organizator: Talija gledališče

Raztreseni Srečko je prepričan, da se mu je končno nasmehnila sreča v življenju. Njegova žena, in hkrati direktorica televizijske hiše, mu je priskrbela odlično službo. Srečko se vneto pripravlja na svoj prvi delovni dan – odločen je narediti dober vtis na svojo drago in na svoje nove sodelavce. To pa bo vse prej kot enostavno, saj se v televizijski hiši pripravljajo na snemanje novega resničnostnega šova, takšnega, ki ga ni posnela še nobena televizija. Po spletu okoliščin mora prav Srečko izbrati novega junaka šova. Znajde se v vrtincu zapletov, med kandidati, ki so se po nenavadnem naključju znašli na televizijski hiši. Pred očmi gledalcev se zvrstijo humorni liki iz našega vsakdana: 

- Klepetava tajnica Jožica, ki Srečka spravlja v nerodne situacije in ga potem rešuje iz njih. - Vase zagledani Mihec, ki je moderni influencer (če ne veste kaj to pomeni, boste v tej predstavi zagotovo izvedeli). 

- Živahen in energije poln pradedek Pavle -  »rahlo« dementni veteran druge svetovne vojne, ki pri svojih sto treh letih še vedno poskočno telovadi in osvaja vrstnice, - Pobožna Angelca, na videz prijetna starejša gospa, ki pa se ji ni pametno zameriti.

 - Divji bivši zapornik Mirko, ki se je za zapahi znašel le zaradi nesrečnih okoliščin (ali pa tudi ne). 

- Veseli kuhar Zdravko, ki je precej več kot samo človek izza štedilnika, saj skriva še mnoge druge talente.

Smešno za crknit

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000