Madagascar - pustolovski muzikal

petek, 15. 3. 2019, 18.00, Velika dvorana

OrganizatorŠpas Teater in NAGP produkcija

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Na naše odre prihaja  pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe)

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

Režija: Eva Hribernik

Koreografija: Mojca Horvat

Prevod: Janez Usenik

Igrajo: Gašper Rifelj, Blaž Vrbič, Irena Yebuah Tiran, Nejc Lisjak, Jan Bučar, Nejc Simšič, Lea Bartha Pesek, Srđan Milovanović, Danaja Koren in drugi

Produkcija: NAGP, produkcija d.o.o.

 

Cena vstopnice: 27 € (od 1. do 17. vrste), 25 € (od 18. do 21. vrste). 

Prodajna mesta: blagajna Kulturnega doma Krško in prodajna mesta sistema Eventim

90 minut živalskega smeha, plesa in zabave za velike in male otroke.

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Pozabite na vsakdan in odpotujte v vročo afriško divjino skupaj s simpatičnimi junaki pustolovskega muzikala Madagascar, ki v živo v slovenskem jeziku navdušuje ljubitelje plesa, glasbe in gledališča po vsej Sloveniji. 

Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu širom sveta, je ta veliki spektakel v obliki muzikala zaživel na naših odrih. Licenčni projekt je pripravila NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem v koprodukciji s Špas teatrom. Premierno uprizoritev je muzikal Madagascar doživel 29. septembra na odru Špas teatra v Mengšu, 15. marca pa bodo živalski junaki ponovno gostovali v Kulturnem domu Krško.

Kralj v mestu narejene džungle, lev Alex, je glavna atrakcija newyorškega živalskega vrta. Alex in njegovi najboljši prijatelji, svojevrstna zebra Marty, hipohondrična žirafa Melman in ljubko zaobljen povodni konj Gloria, že vse življenje živijo v živalskem vrtu. Zebra Marty za svoj deseti rojstni dan izrazi prav posebno željo, ki živalske prijatelje odpelje na zabavno popotovanje. Znajdejo se v mestu, kjer jih ujamejo, uspavajo in pošljejo v Afriko. Ko truma pingvinov sabotira ladjo, se Alex, Marty, Melman in Gloria znajdejo na obali Madagascarja. Mestni razvajenci morajo ugotoviti, kako naj preživijo v divjini, ki je prej nikoli niso videli. Lev, žirafa, nilski konj, zebra, lemurji in pingvini tako doživijo največjo pustolovščino doslej… V njihove like so se vživeli znani pevci in igralci: Gašper Rifelj, Blaž Vrbič, Irena Yebuah Tiran, Leticia Yebuah Slapnik, Nejc Lisjak, Srđan Milovanović, Jan Bučar, Nejc Simšič, Lea Bartha Pesek, Danaja Koren, Neža Strenčan in drugi.

Glasba napisana v pop stilu nas 'žgečka' po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo vodi Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa skrbi oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov skrbi Eva Černe. Prevod besedila je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila, kot so v pesmi 'I like to move it, move it' odslej z veseljem prepevajo v slovenskem jeziku.

Zamuvajte z živalsko druščino v eksotični dogodivščini, ki vam bo popestrila hladne dni!

Se vidimo! 

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000