• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Ljubezenske prevare

  petek, 27. 12. 2019, 19.30, Velika dvorana

  OrganizatorŠpas teater

  Popeljite se z nami na vrtiljaku romantičnega dogajanja!

  Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej Rozman Roza, polni humornih vložkov in odlična glasbeno-igralska zasedba vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra; zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter – nov, drugačen pogled na ljubezen! Ste pripravljeni nanj?

   

  Cena vstopnice: 22 € od 1. do 16. vrste, 20 € od 17. do 21. vrste

  Paket (4+1) - 5 vstopnic po ceni 16 € (velja samo za fizične osebe in od 16. do 21. vrste ) 

  Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite?

  Ob ritmih popularnih songov se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v realnem svetu. To je zgodba o Juliji, hčerki aristokratskega okusa ter o dilemi 'prave izbire'. V svetu bogatih veljajo drugačna pravila... Kdo bo idealni ženin za hčer, to neprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec? Bo zmagala ljubezen?

  Odlični Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, so skupaj izvirno ujeti v romantično zgodbo, muzikalu, ki očara z duhovitostjo, prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, zanimivim sporočilom in igralsko kombinacijo!

   

  Avtor: Andrej Rozman Roza

  Režija: Žiga Flajnik

  Koreografija: Anja Robida

  Kostumografija: Mateja Benedetti

  Scenografija: Žiga Flajnik

  Oblikovanje luči: Zoran Najdenov

  Glasbena priredba: Tomi Purič

  Mentor petja: prof. Boštjan Korošec