Notice: Undefined index: translate in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Gallery/ModuleCross/view.php on line 8
Florian Zeller: Resnica - Kulturni dom Krško

Florian Zeller: Resnica

komedija

Čas: 19.30
Lokacija: Velika dvorana

« Nazaj

za Zeleni in Modri abonma ter izven

(nadomestna predstava za Zadnje lune)

Cena vstopnice: 15 € odrasli, 12 € upokojenci, 10 € študentje in dijaki

 

Avtor: Florian Zeller

Režija: Alen Jelen

Igrajo: Vladimir Junc, Tina Gunzek, Danijel Malalan / Primož Forte, Lučka Počkaj

Produkcija: Slovensko stalno gledališče Trst

 

Zgodba v tej urbani komediji je res zelo vznemirljiva. Tako kot je lahko vožnja po zelo vijugasti cesti čez alpski prelaz, kjer nikoli ne veš kaj bo za naslednjim ovinkom. Ali je potrebno vedno govoriti le resnico? Ali se je bolje kdaj pa kdaj zateči v laž, da bi srečno prišli skozi zapleteni labirint partnerskih odnosov?

Pikantna bulvarka z vešče spisanimi dialogi. Pred gledalcem se z vsako novo repliko vse bolj razgaljata starejši moški in mlajša ženska – oba sta poročena in oba varata, v hotelski sobi sta že kar abonirana. Da bi bila mera polna, je ona poročena z njegovim najboljšim prijateljem.  Resnica sodobnega francoskega komediografa Floriana Zellerja je vznemirljiva kot vožnja po zelo vijugasti cesti čez alpski prelaz, kjer nikoli ne veš, kaj bo za naslednjim ovinkom. Ali je treba vedno govoriti le resnico? Ali se je bolje kdaj pa kdaj zateči v laž, da bi srečno prišli skozi zapleteni labirint partnerskih odnosov?

Priloge