Avdicija

komedija

četrtek, 17. 6. 2021, 20.00

OrganizatorŠpas teater

Nadomestna predstava za imetnike vstopnic odpadlega termina 16. 10. in za IZVEN.

V kolikor imetnikom vstopnic za odpadli termin (16. 10.) nov termin predstave ne ustreza, lahko vračilo kupnine uredijo do vključno 3. 6. na tistem prodajnem mestu, kjer so vstopnico kupili.

Ker se je v skladu z novimi odloki, ki določajo pogoje izvajanja javnih kulturnih prireditev spremenil tudi sedežni red Velike dvorane Kulturnega doma Krško, imetnike vstopnic naprošamo, da pred obiskom predstave na blagajni Kulturnega doma Krško uredijo rezervacijo in prevzem vstopnic z novo označitvijo sedežev. 

Za predstavo 17. junija so na voljo tudi dodatne vstopnice.

Blagajna Kulturnega doma Krško: (07) 488 01 94, blagajna@kd-krsko.si

Informacije: (07) 488 01 90, info@kd-krsko.si

V vseh prostorih Kulturnega doma Krško so skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk. Javnih kulturnih prireditev se lahko udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo t.i. pogoj PCT. Spoštovanje pogoja PCT je v odgovornosti obiskovalca, ki se udeleži javne kulturne prireditve.

 

Cena vstopnice: 23 € od 1. do vključno 16. vrste, 21 € od 17. do 20. vrste    

O predstavi:

 

Ultra smešna komedija! Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji - JURIJ ZRNEC!

 

Vsebina:

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente.Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!  

Kandidati:

FRANCI JEREB: evropska zvezda filmov, specializiran za klasični žanr; TONČEK KLINAR: profesionalni sinček, stalno po bolnicah; BOGO BABIĆ: prisrčen ljubitelj živali, vegeterjanec in ezoterik;  EVGENIJ ČERNE: navihani pogrebnik, razvija svoj stand up; DENVER: navihani prodajalec megle, balkanec iz Švedske;  VASILIJ KUNC ONJEGIN: emotivni upodabljalec sanj, umetnik; ŽAK JORIS: ultimativni prvak s tekmovanj, varnostni ekspert;  JURE KROV: preprost, naiven kmečki sanjač; DAMJANA MENCINGER: talentirana, odločna ženska, ki jo nihče ne ovira na poti do cilja; SLAVC: obrtnik in lastnik firme žganjekuha in varstvo otrok s.p.; ČRT ŠUŠTERŠIČ: prodajnik, ki se počuti nerazumljivega in si želi na akademijo; ZVONKO TROBEC GODEC: one mand band ansambel z vaše terase; SREČKO: hiperaktivni navdušenec, ki si zelo želi postati igralec in AVGUŠTIN KORL: Gospod v zrelih letih, ki pravi: nikoli ni prepozno

PROFESORJA: Alojz Svete/ Dario Varga

IGRALCI EKIPA 1: 

Goran Hrvaćanin (lika Denver in Boštjan) / Dejan Krupić (lika Jure in Damjana) / Aleksandar Rajaković (lik Črt in Zvonko) / Mario Ćulibrk (lik Evgenij) / Jernej Kogovšek (lik Žak)

IGRALCI EKIPA 2: Miha Brajnik (lika Franci in Tonček) / Damir Leventić (lika Slavc in gospa) / Nik Škrlec (lika Srečko in Korl) / Mario Ćulibrk (lik Bogo) / Jernej Kogovšek (lik Vasilij)

 

Ustvarjalci predstave:

Besedilo: Jurij Zrnec in igralci

Režija: Jurij Zrnec

Glasbena oprema: Nejc Škofic

Šivanje kostumov: Botique Resnik, Domžale

Opozorilo: V predstavi igra pet igralcev in en profesor!

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000