Trio Vivere

koncert

Nazaj

sreda, 3. april 2024, 19.00

Trio Vivere

»TRIO VIVERE – Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Rok Ferenčak – so priznani operni pevci s profesionalno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami v svetu glasbe (se še spomnite Tria Eroika?). Živijo svoje najiskrenejše poslanstvo, skozi pesmi se dotikajo najlepših notranjih svetov in tako skupaj z vami raziskujejo glasbeno umetnost. Ne glede na to, kje in na kako velikem odru stojijo, jih usmerja le ena misel: pričarati iskrene občutke in splesti nove glasbene spomine pri vas, poslušalcih.«

S harmonijami profesionalno izobraženih moških glasov izvajajo lastne avtorske pesmi ter priredbe domačih in svetovnih uspešnic. Pesmi različnih žanrov plemenitijo izkušnje in zrelost na eni strani ter mladost in igrivost na drugi. Vedno pa je v ospredju kakovost, ki zadovolji še tako zahtevno občinstvo.

V čast jim je, da tudi priredbam znanih skladb (Dan Ljubezni, Ko mene več ne bo, Julija, Solinar, Lahko noč, Piran, O sole mio, Granada, Nessun dorma …) vdahnejo nekaj nove magije. A najraje se predstavijo z njihovimi avtorskimi skladbami.

Organizator: Karitas Župnije Videm-Krško in Škofijska Karitas Celje

Vstopnina: 10 € otroci do 15. leta / 18 € odrasli

Nakup vstopnice

Datoteke

Trio Vivere

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000