Natalija Šaver: Atmospherica

koncert

Nazaj

petek, 19. november 2021, 20.00

Natalija Šaver: Atmospherica

koncert iz cikla ARSonica 2021
petek, 19. 11., ob 20. uri

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

 

Natalija Šaver je slovenska umetnica številnih darov: pianistka, skladateljica, klasična in sodobna glasbenica ter pomembno ime v novem gibanju, ki raziskuje ustvarjalno stičišče klasične in sodobne glasbe. Njen zadnji projekt Atmospherica je njen umetniški manifest. Temeljno polikromatičen, neprestano razvijajoč se iz enega tona v drugega; Atmospherica je popolnoma skladna in razkriva prefinjeno kompilacijo zvokov. Združuje dva svetova: nežnost, zasanjanost iz opusa Ludovica Einaudija ter klasično postavljeno, vendar posodobljeno in nekoliko bolj ritmično usmerjeno glasbo Natalije Šaver.

Organizator: Kulturni dom Krško

Po uspehih, kot so Infinity, Oltremare, Classico, Natalija še naprej redno predstavlja nove projekte, ki jih nadgrajuje in umetniško krasi s poezijo, ustvarjanjem atmosfere z zvoki iz narave, približevanjem umetnosti k naravi, scensko-vizualni element pa glasbo podpre s kratkimi video odseki in fotografijo.

Foto: Daniel Paciarelli / Davide Monti 

Koncertni cikel ARSonica 2021 sofinancira Ministrstvo za kulturo RS

Na vseh prizoriščih Kulturnega doma Krško so skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk. Javnih kulturnih prireditev se lahko udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo pogoj PCT.

Datoteke

Natalija Šaver: Atmospherica
Natalija Šaver: Atmospherica
Natalija Šaver: Atmospherica
Natalija Šaver: Atmospherica
Natalija Šaver: Atmospherica

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000