Hamo & Rudi Bučar

koncert

Nazaj

četrtek, 19. avgust 2021, 20.00

Hamo & Rudi Bučar

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2021

četrtek, 19. 8., ob 20. uri

atrij gradu Rajhenburg

(Velika dvorana Kulturnega doma Krško v primeru slabega vremena)

Cena vstopnice: 15 € “zgodnje ptice” - od 19. 7. do 30. 7. / 18 € - od 31. 7. do 13. 8. / 20 € - od 14. 8. do 19. 8.

Na vseh prizoriščih Kulturnega doma Krško so skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk. Javnih kulturnih prireditev se lahko udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo t.i. pogoj PCT.

Ekskluzivno. Le nekaj teh neponovljivih koncertov v Sloveniji. Dvojec brez krmarja. Glasbena poslastica z dvema izjemnima glasbenikoma.

Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Na koncertnem doživetju bosta igrala kitari, pela in pila ves večer, ob tem pa ustvarila vzdušje, ki bo trajalo in vztrajalo še dolgo po koncu zadnjega komada.

Vabljeni na edinstven koncertni večer, na katerem vas bosta Hamo in Rudi popeljala na nepozabno glasbeno potovanje. Povabite prijatelja ali prijateljico, s katerim/katero že dolgo niste ... karkoli ... saj boste uživali ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih iskrivih pripombah in Rudijevih "kratkih" štorijah. Nikoli ne veste, kdaj se boste spet dobili.

 

Foto: Marko Alpner

Organizator: Kulturni dom Krško

Datoteke

Hamo & Rudi Bučar
Hamo & Rudi Bučar

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000