Koncert iz cikla ARSonica 2021

petek, 10. 9., ob 20. uri

atrij gradu Rajhenburg

Velika dvorana Kulturnega doma Krško

za ARSonica 2021 abonma in izven

 

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

Na vseh prizoriščih Kulturnega doma Krško so skladno s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk. Javnih kulturnih prireditev se lahko udeležijo le osebe, ki izpolnjujejo t.i. pogoj PCT.

Obvestilo: Zaradi napovedi nizkih temperatur v večernem času smo skupaj z glasbeniki sprejeli odločitev, da se koncert z gradu Rajhenburg prestavi v Kulturni dom Krško. Izvajalci in organizatorji prosimo za razumevanje.

 

Vasko Atanasovski in Ariel Vei Atanasovski, oče in sin, sta že celo življenje povezana tudi skozi glasbo. Skupaj smo ju že videvali na različnih koncertnih odrih, ko se je Ariel Vei očetu občasno priključil na njegovih nastopih. Po letih Arielovega glasbenega zorenja pa se je postopoma izoblikoval pravi pravcati duo z izvirno avtorsko glasbo, ki jo je v času prve karantene spisal mladi skladatelj Ariel Vei Atanasovski.

 

Lansko leto prvič predstavljen duo Atanasovski se letos predstavlja v razširjeni obliki, z imenitnimi glasbenimi gosti. Poleg Vaska in Ariela Veia bodo Arielovo instrumentalno glasbo zaigrali izjemni uveljavljeni glasbeniki: Marko Črnčec, Marko Korošec in Marjan Stanić; nekaj vokalnih skladb, za katere pa je besedila napisal Danijel Trstenjak, pa bo odpela izvrstna vokalistka Maša But. 

 

Zasedba:

Ariel Vei Atanasovski – kitara
Vasko Atanasovski – saksofon, flavta
Gosti:
Maša But - vokal
Marko Črnčec – klavir
Marko Korošec – kontrabas
Marjan Stanić – bobni, tolkala

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000