• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Yesterday

  sreda, 7. 8. 2019, .

  Poleti si bomo prepevali največje uspešnice ene najbolj uspešnih glasbenih skupin The Beatles. Prihaja namreč zgodba o mladem pevcu, ki ugotovi, da je edini na svetu, ki zna zapeti in zaigrati uspešnice priljubljene skupine. 

  Žanrglasbena komedija
  Izvirni naslovYesterday
  DržavaVelika Britanija
  Leto2019
  ScenarijRichard Curtis
  RežijaDanny Boyle
  IgrajoHimesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran, Ana de Armas in Lamorne Morris, ...
  Dolžina1h 56min (116min)
  DistribucijaKarantanija Cinemas
  Cena vstopnice5 €

  Z oskarjem nagrajeni režiser Danny Boyle (Revni milijonar, Steve Jobs) se je skupaj s scenaristom Richardom Curtisom (Pravzaprav ljubezen, Štiri poroke in pogreb, Notting Hill) lotil glasbene komedije, v kateri zaigrajo Lily James (ki je lani blestela v glasbeni komediji Mamma Mia! Spet začenja se), v glavni vlogi pevca predstavljajo Himesha Patela (EastEnders, Damned), v komediji pa zaigrata še Kate McKinnon (Saturday Night Live, Vohun, ki me je nategnil) in angleški pevec in tekstopisec Ed Sheeran.

   Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku (Himesh Patel), ki se skuša uveljaviti kot pevec in se čez noč znajde v svetu, v katerem skupina The Beatles sploh ni obstajala. S pomočjo agentke Debre (Kate McKinnon) se nastopi, v katerih Jack zaigra in zapoje skladbe ene največjih skupin vseh časov, ki jih nihče še nikoli ni slišal, kar vrstijo. Potem ko se njegova slava strmo vzpenja, pa tvega, da bo izgubil svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Ellie (Lily James), ki ga je vedno podpirala in bila edina, ki je verjela vanj. Jack se znajde pred veliko dilemo - ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove… 

  Vsi na svetu so pozabili na skupino The Beatles, razen Jacka. Komedija Yesterday je rock'n'roll komedija o glasbi, sanjah, prijateljstvu ter o dolgi in vijugasti poti, ki vodi do ljubezni vašega življenja.