• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Večerna šola

  ponedeljek, 1. 10. 2018, .

  Po akcijskih komedija Svaka pod krinko (Ride Along 2) in Obveščevalna (Central Intelligence) se Kevin Hart vrača s komedijo Večerna šola, kjer pa ne bo lovil nepridipravov temveč sedel v šolsko klop. Opraviti mora namreč izpit in tako končati srednjo šolo. V večerni šoli spozna druge ''falirance'', ki si vsak na svoj način prizadevajo opraviti nujno potrebni izpit. Ali jim bo pri tem učiteljica v pomoč ali ne ter ali bodo kot skupina držali skupaj, pa bomo videli konec septembra, ko komedija prihaja na velika platna. Kevin Hart pri komediji sodeluje tudi kot scenarist in producent.

  Žanr Komedija
  Izvirni naslov Night School
  Država ZDA
  Leto 2018
  Scenarij Kevin Hart, Harry Ratchford, Joey Wells, Matthew Kellard, Nicholas Stoller, John Hamburg
  Režija Malcolm D. Lee
  Igrajo Kevin Hart, Tiffany Haddish, Keith David, Anne Winters, Rob Riggle
  Dolžina 1h 51min (111 min)
  Distribucija Karantanija Cinemas
  Cena vstopnice 4,5 €

   

  Izjemno uspešen prodajalec gospodinjskih aparatov Teddy Walker (Kevin Hart) se po nesrečnem spletu okoliščin znajde na cesti. Med iskanjem nove službe pa ugotovi, da mora imeti končano srednjo šolo. Ker je imel pogosto težave pri opravljanju testov, srednje šole ni končal, zato ga sedaj čaka najtežji preizkus v življenju - ne preostane mu drugega, kot da se vrne v šolske klopi. Vpiše se v večerno šolo, kjer skupaj z drugimi "faliranci", ki si vsak na svoj način prizadeva opraviti nujno potrebni izpit, skuša doseči zastavljeni cilj. Ali jim bo pri tem učiteljica Carrie (Tiffany Haddish) v pomoč ali ne, ali bo skupina novopečenih dijakov držala skupaj ter kako se bo Walker ujel z ravnateljem (Taran Killam), s katerim sta bila nekoč vrstnika, a sta se sovražila?

  Komedijo Večerna šola je režiral Malcolm D. Lee, sodeloval pa tudi kot izvršni producent, Kevin Hart pa se je preizkusil tudi kot scenarist in producent (s svojo producentsko hišo Hartbeat Productions). Kot producent sodeluje tudi Will Packer, ki pa je s Hartom že sodeloval pri filmu Svaka pod krinko in filmih Think Like a Man in oba sta v novo komedijo Večerna šola vnesla svojevrsten slog.