• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje!

  nedelja, 9. 2. 2020, .

  Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo v kinematografe. Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

  Film je sestavljen iz posameznih zaporednih risank.

  SINHRONIZIRANO

  Žanranimirana komična pustolovščina
  Izvirni naslovPaw Patrol: Ready, Race, Rescue!
  DržavaKanada
  Leto2019
  ScenarijSteven Sullivan
  RežijaCharles E. Bastien
  Dolžina1h 3min (63min)
  DistribucijaKarantanija Cinemas
  Cena vstopnice5 €

  V novi animirani pustolovščini bo ekipa pogumnih kužkov zgradila super dirkališče in bo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega. Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej. Pripravite se na tekmo in reševanje!Poleg te posebne epizode pa bodo najmlajši ljubitelji reševalnih kužkov lahko uživali tudi v prigodah, ko bodo s parade v zrak odleteli ogromni baloni, kužki pa jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja. Pogumni kužki pa bodo reševali tudi primer vohunskih pajkov, potem ko bratranec Turbot skuša opaziti redkega pajka, vendar se zatakne v njegovo mrežo.Najmlajši gledalci bodo tako lahko v kinematografih med prvimi uživali v novih dogodivščinah, ki pri nas še niso bile predvajane.

  PRIPRAVLJENI, DIRKA, REŠEVANJE!

  Pogumni kužki so zgradili super dirkališče in bodo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega! Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej! Pripravite se na tekmo in reševanje!

  KUŽKI REŠIJO KUŽKE BALONE!

  S parade so v zrak odleteli ogromni različni baloni. Kužki jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja.