Tačke na patrulji

sreda, 25. 9. 2019, .

Priljubljeni junaki na štirih tačkah tudi v kinematografih. Junaški kužki, za katere nobena naloga ni prezahtevna in so v živahnem mestu Zaliv zabave vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati, namreč prihajajo na velika platna.

SINHRONIZIRANO

 

Žanranimirana pustolovščina
Izvirni naslovPaw Patrol
DržavaZDA
Leto2018
ScenarijLouise Moon
RežijaCharles E. Bastien
GlasoviUroš Buh, Vesna Slapar, Timotej Ovniček, Rok Mlinar, Maša Tiselj, Katarina Bordner, LijaTrunkelj, Maruša Bertoncelj, David Hudnik, Nina Kaludjerović, Srđan Milovanović, Jakob Rakovec, Miha Rodman, Ana Trnavčevič
Dolžina1h 6min (66min)
DistribucijaKarantanija Cinemas
Cena vstopnice5 €

V animirani pustolovščini se bo ekipa pogumnih kužkov, ki jih vodi desetletni fant Riki, spopadala z raznovrstnimi nalogami. Med drugimi bodo kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila reševali pingvine in jih skušali vrniti v njihov ledeni dom. Reševali bodo tudi tovorno ladjo, v izjemno vročem dnevu pa bodo morali ohladiti mesto, za kar bodo potrebovali gasilsko pomoč. Pomagati pa jim bodo morali tudi policisti, saj morajo kužki rešiti uganko izginulih mobilnikov, rešiti bodo morali festival melon, za nameček pa bodo morali reševati še kravo.