Race!

animirana akcijska pustolovščina

Nazaj

četrtek, 30. november 2023sreda, 28. februar 2024

Race!

Pridružili se bomo družini rac, ki se bo odpravila v južne kraje. Ustvarjalci animiranih komedij Minioni, Jaz, Baraba, Zapoj in Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov vas letošnje praznične dneve vabijo na novo dogodivščino, tokrat v višave. Poletite skupaj v neznano na zabavne in pernate družinske počitnice, kot jih še ni bilo, v novi animirani komediji, polni akcije, z naslovom Race!

Animirana komedija, ki jo je režiral Benjamin Renner, je vizuelni spektakel, kakršnega v zgodovini Illuminationa še ni bilo. Film je produciral ustanovitelj in izvršni direktor studia Illumination Chris Meledandri, sorežiral ga je Guylo Homsy, scenarij pa napisal Mike White.

Družina Mallard živi po ustaljenih tirnicah. Medtem ko je oče Mack zadovoljen, da njegova družina varno živi v domačem ribniku, si mati Pam želi malce pretresti vsakdan in pokazati svojima otrokoma – najstniškemu sinu Daxu in hčerki Gwen – ves širni svet. Potem ko družina rac selivk pristane na njihovem ribniku z vznemirljivimi zgodbami o oddaljenih krajih, Pam prepriča Macka, da se odpravijo na družinsko potovanje, preko New Yorka, na tropsko Jamajko. Ko pa družina Mallard odleti na jug, se njihovi dobro zastavljeni načrti hitro ponesrečijo. Izkušnja jim bo razširila obzorja, jim prinesla nova prijateljstva in dosegli bodo več, kot so si mislili, da je mogoče, obenem pa se bodo drug o drugem – in o sebi – naučili več, kot so si kadarkoli predstavljali.

Žanranimirana akcijska pustolovščina
Izvirni naslovMigration
DržavaZDA, Francija, Kanada
Leto2023
RežijaBenjamin Renner, Guylo Homsy
GlasoviMiha Rodman, Mojca Fatur, Nai Fejzić, Marli P. Železnik, Željko Hrs,  Ana Maria Mitić, Jure Mastnak, Jožica Avbelj,  Jona Stojanov, Tadeja Vaupotič
Dolžina1 h 22 min (82 min)
DistribucijaKarantanija Cinemas
Cena vstopnice5 €
Race!
Race!
Race!
Race!
Race!
Race!

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000