Prvič na robu

drama

Medtem ko Tessa sprejema odločitve, ki ji bodo bistveno spremenile življenje, na plan prihajajo skrita dejstva o njeni družini in Hardinovi preteklosti, kar lahko ogrozi njene načrte in vodi v propad intenzivnega razmerja med njo in Hardinom.

Žanrdrama
Izvirni naslovAfter we fell
DržavaZDA
Leto2021
RežijaCastille Landon
IgrajoKiana Madeira, Hero Fiennes Tiffin, Arielle Kebbel
Dolžina1h 39min (99)
DistribucijaBlitz film & video distribution
Cena vstopnice5 €

Tretji del franšize “Prvič” se prične s Tesso, ki začenja vzemerljivo novo poglavlje svojega življenja. Med pripravami na selitev v Seattle, kjer jo čaka sanjska služba, Hardinovo ljubosumje in nepredvidljivo obnašanje doseže vrh in ogrozi njuno intenzivno razmerje. Njun odnos se še bolj zaplete, ko se v Tessino življenje vrne njen oče in ko na plan pridejo šokantna dejstva o Hardinovi preteklosti. Vse pripelje do odločitve, ki jo morata sprejeti oba – je njuna ljubezen vredna boja ali pa je morda bolje, da odrineta vsak svojo pot.

 

Tessa in Hardin sta skozi svoje burno razmerje preživela že marsikaj, vendar pa se zdaj soočata z največjimi spremembami in izzivi svojega življenja. Tessa zaključuje faks in se pripravlja na selitev v Seattle, kjer jo v Vance Publishing pričakuje njena sanjska zaposlitev. Ne glede na to, da prosi Hardina, da bi odšel z njo, se on temu upira in ji ponudi alternative – selitev v London, kjer lahko gradita na njuni skupni prihodnosti.

Med tem se, po 9-letni odsotnosti, v Tessino življenje vrne njen oče. Ne glede na to, da si želi ponovno vzpostaviti odnos z igubljeno hčerjo, pa se bolj in bolj razume s Hardinom, s katerim imata poleg ljubezni do Tesse skupno tudi ljubezen do kozarca alkohola. Oba, Tessa in Hardin se po nasvet obrneta k prijatelju Landonu, preden ju zapusti tudi on s selitvijo v New York.

Ne glede na njuna nestrinjanja in nepredvidljive zaplete pa strast med Hardinom in Tesso gori bolj kot kadarkoli. Tessa nikoli ni čutila tako intenzivnih čustev do druge osebe, vendar pa je na robu obupa zaradi Hardinovega neskončnega ljubosumja in jeze. Oba si želita skupnega življenja, vendar se morata odločiti, kaj sta za to pripravljena žrtvovati in kaj zares pomeni, da nekoga ljubiš. Katerokoli pot bosta izbrala bo ta pot takšna, da stvari nikoli ne bodo več, kot so bile.

Po svetovnem knjižnem fenomenu Prvič na robu avtorice Anne Todd je film režirala Castille Landon. Prvič na robu je tretji film franšize PRVIČ, v glavnih vlogah pa sta ponovno Josephine Lanford in Hero Fiennes Tiffin. Prvi film franšize, Prvič, je na svetovnem trgu zaslužil več kot 70 milijonov dolarjev.

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000