Pokemon detektiv Pikachu

animirana družinska pustolovščina

Nazaj

torek, 23. april 2019

Pokemon detektiv Pikachu

Česa tako zabavnega pa že dolgo niste videli! V svetu, kjer ljudje zbirajo Pokemone, da jih uporabljajo za borbe, fant spozna inteligentnega in zabavnega Pikachuja (glas mu je posodil Ryan Reynolds), ki si želi postati detektiv.

Prvič v zgodovini smo dobili "live action" Pokémon film z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi Pikatchuja, ki temelji na eni najbolj priljubljenih multigeneracijskih franšiz na svetu! Oboževalci bodo zdaj lahko doživeli Pikachuja na velikem platnu in sicer kot detektiva! Film prikazuje tudi široko paleto ostalih priljubljenih Pokémonov, med katerimi ima vsak svoje edinstvene sposobnosti in osebnosti.

Zgodba se začne, ko skrivnostno izgine privatni detektiv Harry Goodman, zaradi česar mora njegov 21-letni sin Tim ugotoviti, kaj se je z njim zgodilo. Pomoč pri raziskovanju pa mu ponudi Harryjev nekdanji partner Pikatchu; smešno razburljiv, zmeden, zasvojen s kavo in uganka celo samemu sebi je edini, ki razume Tima in Tim razume njega. Skupaj se podata na razburljivo detektivsko pustolovščino in odkrijeta šokantno resnico, ki lahko uniči miroljubno sožitje med Pokémoni in ljudmi ter ogrozi celotno Pokémon vesolje.

Poleg Ryana Reynoldsa v filmu igrajo še Justice Smith (Jurski park: Padlo kraljestvo) kot Tim, Kathryn Newton kot mlada novinarka Lucy, Suki Waterhouse, Chris Geere (serija Sodobna družina), pevka Rita Ora, z oskarjem nomiran Ken Watanabe in Bill Nighy. Film je režiral Rob Letterman, scenarij pa so po video igri "Detective Pikachu" spisali Dan Hernandez, Benji Samit in Rob Letterman.

Žanranimirana družinska pustolovščina
Izvirni naslovPokémon Detective Pikachu
DržavaZDA, Japonska
Leto2019
ScenarijDan Hernandez, Benji Samit, Rob Letterman, Derek Connolly
RežijaRob Letterman
IgrajoRyan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton, Justice Smith, Bill Nighy
Dolžina1h 44min (104min)
DistribucijaBlitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice5 €
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu
Pokemon detektiv Pikachu

Uradni podatki

Stopite v stik

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000