Notice: Undefined index: vimeoId in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Video/Frame/view.php on line 9
Noč čarovnic - Kulturni dom Krško

Noč čarovnic

grozljivka

Igralka Jamie Lee Curtis se vrača v svoji ikonični vlogi Laurie Strode in se končno sooči z Michaelom Myersom, zamaskiranim moškim, ki jo je preganjal, vse odkar je pred štirimi desetletji komaj ušla njegovemu morilskemu pohodu na noč čarovnic.

Žanr Grozljivka
Izvirni naslov Halloween
Država ZDA
Leto 2018
Scenarij David Gordon Green, Danny McBride in Jeff Fradley
Režija David Gordon Green
Igrajo Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton, Nick Castle, Andi Matichak, Omar J. Dorsey
Dolžina 1h 49min (109 min)
Distribucija Karantanija Cinemas
Cena vstopnice 4,5 €

 

Po štirih desetletjih se vrača igralka Jamie Lee Curtis v vlogi Laurie Strode, ki je v prvem filmu bežala pred zamaskiranim morilcem po imenu Michael Myers (zaigral ga je Nick Castle), prav Castle pa bo morilca po štiridesetih letih upodobil tudi v najnovejšem delu.

V najnovejši srhljivki kot izvršni producent sodeluje mojster grozljivk John Carpenter, moči pa je združil s trenutno vodilnim producentom grozljivk Jasonom Blumom (Zbeži!, Razcepljen, Očiščenje, Paranormalno). Scenarij za zgodbo, ki razkriva nove sledi dogodkov iz prvega dela iz leta 1978, sta napisala David Gordon Green in Danny McBride, Green pa je srhljivko tudi režiral. Producent je tudi Malek Akkad, ki je produciral vse prejšnje dele srhljivke ter Bill Block, izvršna producenta pa Green in McBride.