Notice: Undefined index: vimeoId in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Video/Frame/view.php on line 9
Mala noga - Kulturni dom Krško

Mala noga

animirana družinska pustolovščina

Risana pustolovščina za vse generacije z izvirno glasbo legendo o velikonožcu Bigfootu obrne na glavo: mladi jeti nekega dne naleti na nekaj, za kar je mislil, da ne obstaja - človeka. Novica o tej "mali nogi" pretrese celotno skupnost jetijev in jih požene v panično ugibanje, kaj vse še utegne obstajati zunaj njihove zasnežene vasice…

​PODNAPISI

 

 

Žanr Animirana družinska pustolovščina
Izvirni naslov Smallfoot
Država ZDA
Leto 2018
Scenarij Karey Kirkpatrick
Režija Karey Kirkpatrick
Igrajo Channing Tatum, James Corden, Zendaya, drugi
Dolžina 1h 36min (96 min)
Distribucija Blitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice 4,5 €

 

V povsem novi zgodbi o prijateljstvu, pogumu in radosti odkrivanja vsega novega v izvirniku glas osrednjemu jetiju Migu posoja Channing Tatum (LEGO Batman film, franšiza Jump Street), »mali nogi« oziroma Percyju pa James Corden (Troli, Film o emojijih). Ostale glasove so prispevali Zendaya (Največji šovmen, Spider-Man: Vrnitev domov), Common (Selma), LeBron James (prihajajoči Space Jam 2), Gina Rodriguez (serija Devica Jane), Danny DeVito (oskarjevi nominiranec za vlogo v drami Erin Brockovich), Yara Shahidi (serija Black-ish), Ely Henry (risana serija Justice League Action) in Jimmy Tatro (22 Jump Street).

Po lastnem scenariju, nastalem na podlagi zgodbe Sergia Pablosa, je režiral Karey Kirkpatrick (dobitnik nagrade annie za režijo risanega celovečerca Za živo mejo; za kipec se je potegoval tudi s scenarijema za Kokoške na begu in James and the Giant Peach). Producirali so Bonne Radford (risana komedija Curious George), Glenn Ficarra (risani celovečerec Štorklje, serija To smo mi) in John Requa (risani celovečerec Štorklje, serija To smo mi). Kirkpatrick je film tudi izvršno produciral skupaj z Nicholasom Stollerjem, Philom Lordom, Christopherjem Millerjem, Jaredom Sternom in Sergiom Pablosom. Glasbo je prispeval Heitor Pereira.