• Abonmaji
 • Dvorane
 • Fotogalerija
 • Publikacije
 • O nas
 • Bohoričevo leto
 • Kontakt
 • 07 488 01 94 07 488 01 90 info@kd-krsko.si

  Ježek Sonic

  sobota, 22. 2. 2020, .

  Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega pa ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Med pustolovščinami na Zemlji se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

  SINHRONIZIRANO

  Žanrkomična pustolovščina
  Izvirni naslovSonic the Hedgehog
  DržavaKanada, ZDA, Japonska
  Leto2019
  ScenarijPatrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel
  RežijaJeff Fowler
  Dolžina1h 40min (100min)
  DistribucijaKarantanija Cinemas
  Cena vstopnice5 €

  V kinematografih bomo lovili povsem novega junaka - prihaja izjemno hiter moder jež, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu v animirani družinski pustolovščini Ježek Sonic.

  Paramount Pictures v sodelovanju s Sega Sammy Company predstavlja pustolovščino, ki je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Režiral jo je Jeff Fowler, scenarij pa napisala Patrick Casey in Josh Miller. Ježku je svoj glas posodil Ben Schwartz, v filmu pa zaigrajo James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Adam Pally in Neal McDonough. Animirana družinska pustolovščina bo na ogled v izvirni različici s podnapisi in sinhronizirani različici.

  O ZGODBI:

  Ježek Sonic je najhitrejši ježek, ki po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu pa se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

  KDO JE JEŽEK SONIC:

  Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika.