Ježek Sonic

sobota, 22. 2. 2020, .

Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega pa ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Med pustolovščinami na Zemlji se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

SINHRONIZIRANO

Žanrkomična pustolovščina
Izvirni naslovSonic the Hedgehog
DržavaKanada, ZDA, Japonska
Leto2019
ScenarijPatrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel
RežijaJeff Fowler
Dolžina1h 40min (100min)
DistribucijaKarantanija Cinemas
Cena vstopnice5 €

V kinematografih bomo lovili povsem novega junaka - prihaja izjemno hiter moder jež, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu v animirani družinski pustolovščini Ježek Sonic.

Paramount Pictures v sodelovanju s Sega Sammy Company predstavlja pustolovščino, ki je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Režiral jo je Jeff Fowler, scenarij pa napisala Patrick Casey in Josh Miller. Ježku je svoj glas posodil Ben Schwartz, v filmu pa zaigrajo James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Adam Pally in Neal McDonough. Animirana družinska pustolovščina bo na ogled v izvirni različici s podnapisi in sinhronizirani različici.

O ZGODBI:

Ježek Sonic je najhitrejši ježek, ki po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu pa se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

KDO JE JEŽEK SONIC:

Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika.