Žanr Animirana družinska pustolovščina
Izvirni naslov Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Država ZDA
Leto 2018
Scenarij Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Režija Genndy Tartakovsky
Glasovi Dani Bavec, Iva Krajnc Bagola, Zala Djurić Ribič, Marjan Bunič
Dolžina 1h 37min (97 min)
Distribucija Con film d.o.o.
Cena vstopnice 4,5 €

 

Najbolj znana družina pošasti se bo vrnila na velika platna v enaki sestavi, ampak z novimi dogodivščinami in nevšečnostmi ter v povsem novem okolju. Čas je za dopust! Ker se ve, da tudi pošasti tu pa tam potrebujejo odmor, bo naša priljubljena skupina letos dopustovala v velikem slogu. Ampak glede na to, da z Drakulo in njegovo družino nikoli ne gre vse gladko in po načrtu, bo tudi letošnji dopust začinjen s številnimi dogodivščinami in humorjem, bržkone pa tudi s kakšno nevarnostjo. 

Po animiranih hitih iz leta 2012 in leta 2015, ki sta navdušila otroke (pa tudi starše) po vsem svetu, prihaja tudi k nam Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, ki bo povzdignil zabavno na povsem novo raven. Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča. 

V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo. 

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.
Usklajevanje družine, prijateljev in nove ljubezni je mogoče le pretežka naloga tudi za najmočnejšega vampirja na svetu. Kako se bo Drakula znašel v novem položaju? Se bo vesela družba živa in zdrava vrnila s križarjenja? Izvedeli bomo poleti v kinu.

Junakom so glasove posodili: 

Drakula - DANI BAVEC
Erika - IVA KRAJNC BAGOLA
Manca - ZALA DJURIĆ RIBIČ
Van Helsing - MARJAN BUNIČ
Tonči -  MIHA RODMAN
Franc - JERNEJ KUNTNER
Ožbej - DENIS VUČAK 
Denis - LOVRO BERDEN
Vine - JAN BUČAR
Grifin - JURE LONGYKA
Hobotnica - UROŠ BUH
Rozi - ALENKA TETIČKOVIĆ
Vanda - MIRA BERGINC
Vlad - IZTOK VALIČ 

 

 

Stopite v stik

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si
kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV: SI30027110
IBAN: EZR 0110 0600 0029 608 (Banka Slovenije)

KD Krško

Srebrni

Cert ID: 0011/00011

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
KULTURNI DOM KRŠKO
Matična številka: 5096944000