Notice: Undefined index: vimeoId in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Video/Frame/view.php on line 9
Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma - Kulturni dom Krško

Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma

animirani film

Gospod Link, velik in prijazen jeti, poskuša s pomočjo raziskovalca Lionela Frosta najti svoje dolgo izgubljene sorodnike v skriti deželi Shangri-La. Skupaj s pustolovko Adelino se zabavni trio odpravi na popotovanje po svetu, da bi svojemu novemu prijatelju pomagali najti njegov dom.

SINHRONIZIRANO

 

Žanranimirani film
Izvirni naslovMissing Link
DržavaKanada, ZDA
Leto2019
ScenarijChris Butler
RežijaChris Butler
GlasoviMirko Medved, Aleksander Golja, Tina Ogrin, Sašo Prešeren, Peter Urbanc, Kaya Solo
Dolžina1h 35min (95min)
DistribucijaBlitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice5 €

Gospod Link je glavni junak zgodbe in človek ga enostavno mora imeti rad! Sir Lionel Frost je pogumen in drzen pustolovec, ki se ima za najpomembnejšega svetovnega raziskovalca mitov in pošasti, čeprav se mnogi s tem ne bi ravno strinjali. Želi se dokazati svetu in prepričan je, da lahko na potovanju na ameriški pacifiški severozahod odkrije najbolj legendarno bitje na svetu, ki je živi dokaz človekovega primitivnega porekla.

Gospod Link je nekoliko smešna, presenetljivo pametna in nadvse priljudna pošast, ki jo odkrije Sir Lionel. Ker vrste počasi izumirajo, je ogrožen tudi on; verjetno je zadnji pripadnik svoje vrste, osamljen je in verjame, da je Sir Lionel edini človek, ki mu lahko pomaga. Zato se skupaj odpravita na drzno pot po svetu z misijo najti Linkove sorodnike v skrivnostni deželi Shangri-La.

Skupaj z neodvisno in iznajdljivo Adelino Fortnight, ki ima v lasti edini obstoječi zemljevid te neznane dežele, se trio poda na divje popotovanje, polno nepredvidljivih preobratov.

Na poti se neustrašni raziskovalci srečajo s premnogimi nevarnostmi, njihovo poslanstvo pa na vso moč želijo preprečiti tudi kukavice, ki jim sledijo na vsakem koraku. Celotno zgodbo zaznamuje šarmantni humor gospoda Linka in njegov večni optimizem.