Bacek Jon film: Farmagedon

sobota, 2. 11. 2019, .

Žanranimirana družinska pustolovščina
Izvirni naslovShaun the Sheep Movie: Farmageddon
DržavaZDA, Velika Britanija, Francija
Leto2019
ScenarijJon Brown, Mark Burton
RežijaWill Becher, Richard Phelan, Nick Park
Dolžina1h 26min (86min)
DistribucijaBlitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice5 €

Nenavadne luči nad tihim mestecem Mossingham napovedujejo prihod skrivnostnega obiskovalca iz daljnih galaksij.

Drugi celovečerni animirani film Bacek Jon je nadaljevanje svetovne uspešnice iz leta 2015. Bacek Jon Film: Farmagedon tokrat najljubšega volnenega junaka postavi v smešno medgalaktično pustolovščino, v kateri bo moral uporabiti njegovo očarljivosti, predrznost in veliko srce, da bo sebe in ostale rešil iz zagat, ki se mu bodo pripetile.

Ko obiskovalka iz daljnih zvezd, navihana in prikupna LU-LA, strmoglavi v bližini farme Mossy Bottom, Bacek Jon hitro opazi priložnost za vesoljsko zabavo in pustolovščino, zada pa si tudi prav posebno misijo – obljubi, da bo svoji novi prijateljici omogočil pot nazaj domov.

Njene čarobne nezemeljske moči in izjemna navihanost hitro očarajo celotno jato in Bacek Jon se odloči svojo novo prijateljico odpeljati na potovanje v gozd Mossingham, da bi skupaj našli njeno izgubljeno vesoljsko ladjo. Nihče od njih pa ne sluti, da jim je za petami skrivnostna vladna agencija za lov na nezemljane, ki jo vodi neusmiljen agent Red, ki na vsak način želi dokazati obstoj Nezemljanov in jih uničiti.

Bo backu Jonu in prijateljem v čredi uspelo preprečiti Farmagedon in rešiti svojo novo prijateljico preden bo prepozno?