TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.V.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:515 in Yg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:502 in Xg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:533 in lh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:652 https://www.youtube.com/embed/Hs-G9LjCc2k?rel=0:12 Smrtonosni stroji
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Smrtonosni stroji

Smrtonosni stroji

Tisoč let po kataklizmi, ki je uničila civilizacijo, se je človeštvo prilagodilo in razvilo nov način življenja. Zdaj se po svetu potikajo orjaška premična mesta, ki neusmiljeno prežijo na manjša naselja. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) iz spodnje ravni potujočega mesta London se mora po srečanju z nevarno ubežnico Hester Shaw (Hera Hilmar) nenadoma boriti za preživetje. Popolnoma nasprotna človeka, ki se nikoli ne bi smela srečati, skujeta nepričakovano zavezništvo, ki bo spremenilo prihodnost.

Predstave

Dan
Datum
Ura
nedelja
9. 12. 2018
19:00
sreda
12. 12. 2018
19:30
nedelja
16. 12. 2018
19:00
petek
21. 12. 2018
20:00
Smrtonosni stroji
Smrtonosni stroji
Smrtonosni stroji
Smrtonosni stroji
Smrtonosni stroji
Smrtonosni stroji
Žanr Akcijska domišljijska pustolovščina
Izvirni naslov Mortal Engines
Država ZDA
Leto 2018
Scenarij Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson
Režija Christian Rivers
Igrajo Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide, Stephen Lang
Dolžina 2h 8min (128min)
Distribucija Karantanija Cinemas
Cena vstopnice 4,5 €

 

Vrsto let po vojni, ki je opustošila Zemljo, se mesta, ki so uspela preživeti, po našem planetu premikajo na ogromnih kolesih in svoje vire energije dopolnjujejo tako, da napadajo in požirajo manjša mesta. Za novo epsko avanturo, ki prihaja na velika platna sredi decembra letos, je že na voljo novi napovednik.

Film o orjaških premičnih mestih, ki pod sabo meljejo manjša naselja, je nastajal v režiji z oskarjem nagrajenega mojstra posebnih učinkov Christiana Riversa (King Kong) in je posnet po nagrajeni istoimenski knjižni uspešnici britanskega pisatelja in ilustratorja Philipa Reeva iz leta 2001.

Režiser trilogij Gospodar prstanov in Hobit ter King Konga Peter Jackson se je novi fantazijski akciji pridružil kot scenarist, scenarij pa je napisal skupaj z ženo Fran Walsh in Philippo Boyens (obe sta sodelovali tudi pri pisanju scenarijev za trilogiji Gospodar prstanov in Hobit). Jackson je film skupaj z nekaterimi stalnimi sodelavci Zaneom Weinerjem (trilogija Hobit), Amando Walker (trilogija Hobit) in Deborah Forte (Goosebumps) tudi produciral, Boyensova in Ken Kamins(trilogija Hobit) pa sodelujeta kot izvršna producenta.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »