Notice: Undefined index: translate in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Gallery/ModuleCross/view.php on line 8
Brade - prestavljeno v KD Krško! - Kulturni dom Krško

Brade - prestavljeno v KD Krško!

petek, 10. 8. 2018, 20.30

Atrij gradu Rajhenburg

(Velika dvorana Kulturnega doma Krško v primeru slabega vremena)

Cena vstopnice: 12 € v predprodaji (do 3. 8.), 15 € v redni prodaji

Prestavljeno v Kulturni dom Krško, začetek predstave ob 20.45 uri.


Zaradi nestabilnih vremenskih razmer in negotove napovedi je nocojšnja predstava prestavljena v Kulturni dom Krško. Ker bi morebitne padavine, ki bi se pojavile med trajanjem predstave, privedle do odpovedi predstave, smo se odločili, da dogodek izvedemo v Veliki dvorani Kulturnega doma Krško.
Predstava se bo pričela s petnajstminutnim zamikom, torej ob 20.45 uri. 
Prosimo za razumevanje.

 

 

A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Razen na odru v uspešnici Brade!

Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

Najbolj kosmata komedija BRADE ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!