Avdicija

torek, 14. 4. 2020, 20.00, Velika dvorana Prestavljeno!

OrganizatorŠpas Teater

Nadomestni termin

Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice kot za prvotno načrtovani termin 7. 3. 

V kolikor Vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na tistih prodajnih mestih, kjer ste vstopnice kupili. Vstopnice je možno vrniti do vključno 17. 3. 2020.

Sporočilo organizatorja:

"V duhu vzajemnosti in sodelovanja na imetnike vstopnic vljudno apeliramo, da vstopnice zadržijo in jih koristijo ob novih terminih.    Izredne razmere dosegajo vse; organizatorje, občinstvo, ustvarjalce, tehnično osebje, povezana podjetja, oglaševalce, tako ali drugače celotno gospodarstvo! Kot najstarejše komercialno gledališče v Sloveniji, ki ustvarja v tesnem stiku z uporabniki in ni nikoli prejelo državne podpore ali kakršnihkoli subvencij, je zadovoljstvo naših uporabnikov edino jamstvo, prav tako pa je nakup vstopnic naš edini vir financiranja."

Špas teater

 

O predstavi:

 

Ultra smešna komedija! Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji - JURIJ ZRNEC!

 

Vsebina:

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente.Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!  

Kandidati:

FRANCI JEREB: evropska zvezda filmov, specializiran za klasični žanr; TONČEK KLINAR: profesionalni sinček, stalno po bolnicah; BOGO BABIĆ: prisrčen ljubitelj živali, vegeterjanec in ezoterik;  EVGENIJ ČERNE: navihani pogrebnik, razvija svoj stand up; DENVER: navihani prodajalec megle, balkanec iz Švedske;  VASILIJ KUNC ONJEGIN: emotivni upodabljalec sanj, umetnik; ŽAK JORIS: ultimativni prvak s tekmovanj, varnostni ekspert;  JURE KROV: preprost, naiven kmečki sanjač; DAMJANA MENCINGER: talentirana, odločna ženska, ki jo nihče ne ovira na poti do cilja; SLAVC: obrtnik in lastnik firme žganjekuha in varstvo otrok s.p.; ČRT ŠUŠTERŠIČ: prodajnik, ki se počuti nerazumljivega in si želi na akademijo; ZVONKO TROBEC GODEC: one mand band ansambel z vaše terase; SREČKO: hiperaktivni navdušenec, ki si zelo želi postati igralec in AVGUŠTIN KORL: Gospod v zrelih letih, ki pravi: nikoli ni prepozno

 

Cena vstopnice: 23 € od 1. do vključno 16. vrste, 21 € od 17. do 20. vrste    

Paket (4+1): Cena paketa je 84 €, cena ene vstopnice v paketu 16,80 € (velja samo za fizične osebe in od 17. do 20. vrste )

Vstopnice na voljo tudi preko sistema Eventim

PROFESORJA: Alojz Svete/ Dario Varga

IGRALCI EKIPA 1: 

Goran Hrvaćanin (lika Denver in Boštjan) / Dejan Krupić (lika Jure in Damjana) / Aleksandar Rajaković (lik Črt in Zvonko) / Mario Ćulibrk (lik Evgenij) / Jernej Kogovšek (lik Žak)

IGRALCI EKIPA 2: Miha Brajnik (lika Franci in Tonček) / Damir Leventić (lika Slavc in gospa) / Nik Škrlec (lika Srečko in Korl) / Mario Ćulibrk (lik Bogo) / Jernej Kogovšek (lik Vasilij)

 

Ustvarjalci predstave:

Besedilo: Jurij Zrnec in igralci

Režija: Jurij Zrnec

Glasbena oprema: Nejc Škofic

Šivanje kostumov: Botique Resnik, Domžale

Opozorilo: V predstavi igra pet igralcev in en profesor!