Vstopnina: 

Zasedba:
Nina Pušlar - vokal, klavir
Ana Ferme - spremljevalni vokal
Janez Skaza - kitare, spremljevalni vokal
Jani Šepetavec - saksofon, kitare, spremljevalni vokal
Aleš Ogrin - klaviature
Giovanni Toffoloni - bas, kontrabas
Tomi Purich - bobni, spremljevalni vokal

Nina Pušlar je v zadnjih letih na slovenski popularni glasbeni sceni dosegla skoraj vse lovorike. Druga samostojna plošča Slečeno srce je samo potrdila njen glasbeni talent in vrhunsko interpretacijo, ki sta jo v glasbeni svet katapultirali po zmagi na Bitki talentov leta 2005 v oddaji Spet doma. Naslovna skladba albuma je postala najbolj predvajana skladba leta 2010. Nepozaben je zagotovo njen nastop na festivalu EMA 2010, kjer je s skladbo Dež osvojila odlično drugo mesto. Leta 2011 je na istem festivalu s skladbo Bilo lepo bi nastopila kot povabljena glasbenica in kmalu zatem z Janom Plestenjakom posnela duet Punca.

Tretji samostojni album Med vrsticami, ki je izšel na njen rojstni dan 25. oktobra 2011, je na radijske postaje pripeljal nov single Pozdrav z ljubeznijo. Sledil je single Tik tak tok, ki je bil izbran za himno velikega eventa v Ljubljani in energični hit poletja 2012. Jesen 2012 je Nina zaznamovala z odličnim nastopom na Slovenski popevki. Bil je njen prvi, prvič pa je tudi slovenska publika lahko prisluhnila unikatni mešanici ljudskega petja Stiškega kvarteta, ki je z njo sodeloval, in popularne glasbe v skladbi Kdo še verjame. Le-ta je osvojil slovenske radijske postaje, saj je daleč najbolj poslušana pesem festivala. Saj sva skupaj je postal zadnji Ninin single leta 2012, vizualno podobo pa je dobila aprila 2013 s koncertnim videospotom, ki so ga deloma posneli tudi Ninini feni. Njej najljubša pesem z zadnjega albuma je posebna tudi zato, ker je ena tistih, ki jih Nina v živo izvede na klavirju.

Polovica leta 2013 mine v znamenju številnih koncertov, pisanja pesmi in priprav na novi album. Prvo novost Nina predstavi septembra, pesem Svet je tvoj!, jeseni pa zgodbo nadaljuje s četrtim solističnim albumom NEKJE VMES in leto 2013 zaključi več kot uspešno. 2014 je v znamenju presežkov. Tako koncertnih, z rekordnim številom koncertov, kot glede novosti. Nova singla sta postala Valentinov Poljub na klopci in remix italijanskega producenta KeeyJay-a, Ta svet ne zna živet, ostale novosti pa akustični bombonček Sva super par in nepričakovan remix ene izmed pesmi s plošče, Kdo misliš, da si (Mattworx remix).

Jesen 2014 postreže z absolutnim presenečenjem – glavno vlogo, vlogo Mete, v prvem slovenskem avtorskem muzikalu CVETJE V JESENI. Petkrat zapored razprodane ljubljanske Križanke septembra in nadvse pozitivni odzivi na Ninino vlogo so muzikalu dali velik zagon, ki ga je od oktobra dalje popeljal po celi Sloveniji in imeli v enem letu že kar 70 ponovitev. Medtem pa se Nina ne ustavlja. Na svoj rojstni dan priredi nepozaben veliki tradicionalni koncert v Ivančni Gorici, do polovice 2015 pa izda še dva nova singla – jesenski Nasmeh in mirna kri in pomladni Vprašanja srca,  in gre dalje in dalje…

Deseto obletnico svoje kariere in velike načrte začne uresničevati že z Valentinovimi koncerti pod logom #malodrugace in pomladnimi koncerti ob dnevu žena, hkrati pa potrdi govorice o novem, že petem studijskem albumu, in večji koncertni turneji za jesen. Nina pravi, da so sanje zato, da se jih živi. Nedvomno je del svojih sanj uresničila septembra 2015, ko je svojo desetletko praznovala z nepozabim koncertom v ljubljanskih Križankah in s hkratno izdajo novega albuma – oboje #malodrugace. Zgodba pa se ni ustavila tam, ampak se še kar nadaljuje…in postaja vedno večja…

Organizator: Boomer d.o.o.