Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Tori Tango - Sangue nero

Tori Tango - Sangue Nero

petek29. 6. 2018, 20:00

Spoštovani!

Zaradi negotovih vremenskih razmer, ki otežujejo tehnične priprave in izvedbo dogodka, je nocojšnji koncert prestavljen v Kulturni dom Krško. Koncert se bo pričel s petnejstminutnim zamikom, torej ob 20.15 uri.

Prosimo za razumevanje.

 

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2018

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

Zasedba: Jure Tori - harmonika (Slovenija) / Kurt Bauer - violina (Avstrjia) / Matjaž Stošić - kitara (Slovenija) / Ewald Oberleitner -kontrabas (Avstrija)
Gostje: Gabriela Alarcón – vokal (Argentina) / tango plesalca Alja Ferme in Sašo Živanović (Slovenija)

Tori Tango - Sangue Nero

Senzibilnost avtorskih melodij izpod prstov harmonikarja skupine Orlek Jureta Torija je kar sama klicala po glasbenih oziroma žanrskih vzporednicah. Preplet zanj značilne intimistične in rahločutne instrumentalne izpovedi z elementi jazza, folka in etna se je naposled izkristaliziral v nekaj popolnoma novega – povsem unikatno različico tanga


Pravo novost pa TORI TANGO predstavlja tudi na sicer razvejani slovenski glasbeni sceni, saj je repertoar tako v skladateljskem kot izvajalskem smislu popolnoma avtorski. Projekt Sangue nero predstavlja prvo integralno in popolnoma avtorsko tango glasbo slovenskega izvajalca. Jure Tori tako ‘’stoji na ramenih velikanov žanra”, a tango igra in sklada po svoje.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »