Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Madagascar - pustolovski muzikal

Madagascar - pustolovski muzikal

nedelja3. 2. 2019, 18:00, Velika dvorana

Prireditev zunanjega organizatorja

Cena vstopnice: 27 € (od 1. do 17. vrste), 25 € (od 18. do 21. vrste)

Prodajna mesta: blagajna Kulturnega doma Krško in prodajna mesta sistema Eventim

 

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe)

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

Režija: Eva Hribernik

Koreografija: Mojca Horvat

Prevod: Janez Usenik

Igrajo: Klemen Bunderla, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Leja Bartha, Nejc Liskjak, Danaja Koren, Srđan Milovanović in drugi

Produkcija: NAGP, produkcija d.o.o.

Organizator: Špas Teater in NAGP produkcija

 

Madagascar - pustolovski muzikal
Madagascar - pustolovski muzikal
Madagascar - pustolovski muzikal
Madagascar - pustolovski muzikal
Madagascar - pustolovski muzikal

Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, ta veliki spektakel že to jesen v obliki muzikala v živo prihaja tudi na naše odre. Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom, bo premierno uprizoritev doživel 29. septembra na odru Špas teatra v Mengšu, 8. decembra pa bo muzikal že gostoval v Kulturnem domu Krško.

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja. Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej. V njihove like se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci Klemen Bunderla, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar,  Nejc Simšič, Lea Bartha, Nejc Lisjak, Danaja Koren in številni drugi.

Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom »I like to move it, move it«, odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku.

Glasba, napisana v pop stilu, nas bo »žgečkala« po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo bo vodila režiserka Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa bo skrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov bo poskrbela Eva Černe.

V muzikalu Madagascar boste lahko zaplesali in zapeli tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bomo “muvali” skupaj!

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »