TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.V.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:515 in Yg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:502 in Xg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:533 in lh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:652 https://www.youtube.com/embed/yC02Q90n3DY?rel=0:12 Začarani princ
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Začarani princ

Začarani Princ

Princ Šarmer je bil kot otrok po nesreči polit z veliko količino čarobnega prahu za neustavljivi šarm, zaradi katerega se vse ženske lepijo nanj. Vsaka ženska, ki jo sreča, se zaljubi vanj. Ko se tako zaroči s tremi dekleti hkrati, se princ odloči s tujčevo pomočjo poiskati pravo ljubezen. Toda tujec nosi s seboj veliko skrivnost.

Predstave

Dan
Datum
Ura
sobota
2. 6. 2018
18:00
nedelja
3. 6. 2018
18:00
sobota
9. 6. 2018
18:00
Začarani Princ
Začarani Princ
Začarani Princ
Začarani Princ
Začarani Princ
Začarani Princ
Žanr Animirana romantična komedija
Izvirni naslov Charming
Država Kanada, ZDA
Leto 2018
Scenarij Ross Venokur
Režija Ross Venokur
Igrajo Klemen Bunderla, Tina Ogrin, Sanja Mlinar, Neža Drobnič Bogataj, Katja Ogrin
Dolžina 1h 25min (85min)
Distribucija Blitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice 4,5 €

 

Kot dojenček je bil princ Šarmer (v izvirniku mu glas posoja Wilmer Valderrama, v slovenski sinhronizaciji pa Klemen Bunderla) že kar nesramno pretirano blagoslovljen s »šarmom«, in tako – čeprav niti najmanj po njegovi krivdi – ženske naravnost padajo v njegov objem. Sleherno dekle, ki ji prekriža pot, se do ušes zacopa vanj. In lahko si mislite, da mu skozi življenje – kot pač vsakemu, ki se rodi v kraljevo družino in se njegovim čarobnim čarom ne zmore upreti nobena – uspeva pluti zgolj s širokim očarljivim nasmeškom.

Potem ko naniza tri silno ugledne zaročenke in na stotine oholo zavrnjenih ljubic, ki zdaj kujejo maščevanje, se Šarmer odloči, da prežene urok, in sicer tako, da najde najbolj izmuzljivi dobitek, kar jih je: edino in pravo ljubezen. Vsak neustrašni vitez v celi deželi ve, da morajo snubci kraljevskega porekla, ki se podajo na takšno nalogo, prestati pot do samospoznanja in moškosti, znano kot »preizkušnja«. Njegov oče jo je prestal, oče njegovega očeta tudi…. zakaj je torej ne bi torej tudi on? In tako se s pomočjo navihanega Lenija v vlogi vodnika Šarmer nameni prebiti skozi preizkušnjo, odkriti svojo pravo ljubezen in najti svoj srečni konec.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »