TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.W.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflr1ry1l/www-embed-player.js:560 in Vh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflr1ry1l/www-embed-player.js:547 in Uh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflr1ry1l/www-embed-player.js:578 in ii https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflr1ry1l/www-embed-player.js:684 https://www.youtube.com/embed/XNfBe-7enCE?rel=0:12 Tisto
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Tisto

Tisto

Novo grozljivko v režiji Andrésia Muschietitija (Mama) snemajo po nadvse priljubljenem istoimenskem romanu Stephena Kinga, ki že desetletja navdušuje (ali, bolje rečeno, ustrahuje) bralce po vsem svetu. Ko v kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine začnejo izginjati otroci, se skupina otrok znajde iz oči v oči s svojim največjim strahom - spopadejo se z zlobnim in zloveščim klovnom Pennywisejem, ki že stoletja mori in ustrahuje ljudi. V čevlje strašnega klovna je stopil Bill Skarsgard, obkrožajo pa ga mladi nadarjeni igralci, med njimi Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer in Nicholas Hamilton.

Predstave

Dan
Datum
Ura
nedelja
10. 9. 2017
20:00
četrtek
14. 9. 2017
20:00
torek
3. 10. 2017
20:00
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Tisto
Naslov v izvirniku It
Država ZDA
Leto 2017
Režija Andres Muschietti
Scenarij Chase Palmer, Cary Fukunaga in Gary Dauberman po romanu Stephena Kinga
Igrajo Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis,Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton.
Dolžina 2h 15 min (135 min)
Distribucija Blitz film & video distribution d.o.o.
Cena vstopnice 4,5 €

 

V glavnih Ko v kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine začnejo izginjati otroci, se skupina otrok znajde iz oči v oči s svojim največjim strahom – spopadejo se z zlobnim in zloveščim klovnom Pennywisejem, ki že stoletja mori in ustrahuje ljudi. 

V čevlje strašnega klovna je stopil Bill Skarsgård, obkrožajo pa ga mladi nadarjeni igralci, med njimi Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer in Nicholas Hamilton. 

Muschietti režira po scenariju, ki so ga po Kingovi uspešnici priredili Chase Palmer, Cary Fukunaga in Gary Dauberman. Producirajo Dan Lin, Roy Lee, Seth Grahame-Smith, David Katzenberg in Barbara Muschietti, izvršni producenti so Marty P. Ewing, Doug Davison in Jon Silk. 

Izza kamer so sodelovali še direktor fotografije Chung-Hoon Chung, scenograf Claude Paré, montažer Jason Ballantine in kostumografinja Janie Bryant. Gasbo je zložil Benjamin Wallfisch.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »