TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.V.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllh7JUA/www-embed-player.js:536 in Eh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllh7JUA/www-embed-player.js:523 in Dh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllh7JUA/www-embed-player.js:554 in Sh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllh7JUA/www-embed-player.js:653 https://www.youtube.com/embed/znwF95HZYRk?rel=0:12 Rdeči vrabec
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Rdeči vrabec

Rdeči vrabec

Dogajanje filma, ki je nastal po knjižni uspešnici New York Timesa, se odvija v sodobni Rusiji in pripoveduje o življenju Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je marsikaj: predana hči, ki bo svojo mater zaščitila za vsako ceno. Primabalerina, ki je svoje telo in um privedla do skrajnih meja. Izvedenka v zapeljevanju in manipuliranju. Ko je zaradi poškodbe primorana opustiti plesno kariero, se mora skupaj z materjo soočiti z negotovo in temno prihodnostjo. Proti lastni volji se je prisiljena vpisati v „šolo za vrabce“, tajno obveščevalno službo, ki mladino uri, kako svoje telo izkoristiti kot orožje.

Predstave

Dan
Datum
Ura
sobota
3. 3. 2018
19:00
petek
16. 3. 2018
20:15
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Rdeči vrabec
Žanr Vohunski triler
Izvirni naslov Red Sparrow
Država ZDA
Leto 2018
Scenarij Justin Haythe, Jason Matthews, Eric Warren Singer
Režija Francis Lawrence
Igrajo Jennifer Lawrence, Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Ciarán Hinds, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Joely Richardson, Charlotte Rampling, Joel de la Fuente, Thekla Reuten, Sakina Jaffrey, Douglas Hodge, Attila Árpa, Sergei Polunin, Sasha Frolova, Nicole O'Neill, Bernardo Santos, Sergej Onopko, Lauren Glazier, Kristof Konrad
Dolžina 2h 19min (139min)
Distribucija Blitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice 4,5 €

 

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) je marsikaj. Je predana hči, ki bo svojo mamo zaščitila za vsako ceno, je prima balerina, ki je svoj um in telo pripeljala do absolutne meje in je strokovnjakinja v zapeljevanju in manipulaciji. 

Ko mora zaradi poškodbe prenehati s svojo kariero, jima skupaj z mamo grozi temna in negotova prihodnost. Dominiki je zaradi nesrečnega spleta okoliščin naročeno, da se proti svoji volji prijavi v "šolo za Vrabce", rusko tajno obveščevalno službo, ki mlade in izjemne ljudi pripravi do tega, da svoje telo in um uporabljajo kot orožje. Po tem, ko opravi perverzen in sadističen proces rekrutacije, Dominika postane najnevarnejši Vrabec kar jih je kdaj bilo. Naročeno ji je, da zavede mladega agenta CIE Nathaniela Nasha (Joel Edgerton), kar jo spravi v nemogoč in nevaren položaj ter ogrozi oba naroda.

Film je posnet po knjižni uspešnici s seznama New York Timesa.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »