TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.U.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflIH1kqU/www-embed-player.js:495 in qh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflIH1kqU/www-embed-player.js:482 in ph https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflIH1kqU/www-embed-player.js:513 in Eh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflIH1kqU/www-embed-player.js:618 https://www.youtube.com/embed/A84a2gpkWjA?rel=0:12 Avtomobili 3
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Avtomobili 3

Avtomobili 3

Nova generacija neverjetno hitrih dirkačev je legendarnega Lightning McQueena izrinila iz njemu tako ljubega športa. Da bi se vrnil v igro, potrebuje pomoč zagrete mlade tehničarke Cruz Ramirez z njenim izvirnim načrtom, navdih pokojnega Fabulousa Hudson Horneta ter nekaj nepričakovanih zapletov. Da bi dokazal, da #95 še ni odnehal, bo prvak svoje srce pustil na velikem dirkališču Piston Cupa!

Predstave

Dan
Datum
Ura
sobota
17. 6. 2017
18:00
nedelja
18. 6. 2017
18:00
sobota
24. 6. 2017
18:00
sobota
1. 7. 2017
18:00
nedelja
2. 7. 2017
18:00
Avtomobili 3
Avtomobili 3
Avtomobili 3
Naslov Cars 3
Država ZDA
Leto 2017
Režija Brian Fee
Scenarij Brian Fee, Ben Queen
Igrajo Armie Hammer, Owen Wilson, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub, Katherine Helmond,Cheech Marin, Cristela Alonzo, Larry the Cable Guy, Darrell Waltrip
Dolžina 1h 49min (109 min)
Distribucija 2i Film
Cena vstopnice 4,5 €

 

Tretji film Pixarjeve franšize se ukvarja z globokimi temami, saj se Strela McQueen (sinhronizacija Primož Forte) bori, da nebi ostal pozabljen, ker so mu dnevi tekmovanja šteti. Spodbujajo ga naj raje razmisli o komercialni uporabi svojega imena, kot pa o dirkanju.

A prometna nesreča, ki je prikazana v novem napovedniku, je tisti odločilen mejnik v življenju Strele. “Ne morem iti na stezo in delati enako, kot vedno prej. To ne bo šlo”, razmišlja glavni lik. Na sceno vstopi članica tehnične ekipe dirke, pogumna novinka Cruz Ramirez (sinhronizacija Saša Pavlin Stošić), ki Streli ponudi pomoč, da bi si povrnil nekdanjo slavo. Pred Strelo je zelo težka naloga, saj je vsa pozornost javnosti usmerjena na novega, divjega tekmovalca Jaka Groma (sinhronizacija Domen Valič).

Ponovno se vračajo tudi nekateri znani liki iz prejšnjih delov – Neli, Dajz in Dusty.

Film Avtomobili 3 v režiji Briana Feeja (Avtomobili, Avtomobili 2), ki ga je produciral Kevin Reher (A Bug’s Life, La Luna), bo prispel v kinematografe 16. junija 2017.

Pixar v Avtomobilih 3 predstavlja novo generacijo visoko naprednih vozil, ki vsi zapovrstjo grenijo življenje Streli McQueenu (Primož Forte). Kot bivši svetovni prvak v avtomobilskih dirkah, se Strela znajde v težavah, saj se posledice staranja že poznajo na njegovem načinu dirkanja. Za razliko od Avtomobilov 2, ki so se ukvarjali z vohunjenjem, se bodo Avtomobili 3 še enkrat osredotočili na tekmo in v napeti zgodbi bomo videli, kako se bodo spretni, hitri, novodobni avtomobili znašli tik za petami Strele McQueen in kako se bo moral z vsemi silami potruditi, da ostane v tekmovanju.

Lahko sklepamo, da se bo moral Strela naučiti pomembno življenjsko lekcijo, in njegova največja učiteljica bo Cruz Ramirez (Saša Pavlin Stošić), talentirana trenerka dirkalnih avtomobilov, ki v Avtomobilih 3 trenira Strelo McQueena, da bi se lahko spopadel z avotmobili nove generaije, ki ji pripada tudi največja grožnja za osvojitev pokala, Jaka Grom (Domen Valič).

Ramirez je mlada, pametna in bistra, in to se odraža tudi na njenem dizajnu. Tudi ona je avtomobil nove generacije, katere dizajn je Pixar Studio usmeril na dimenzije robustnih ameriških avtomobilov, ampak v njeno obliko dodaja eleganco športnih avtomobilov. Ramirez ve kdo je, in brez suma je samosvoja, čeprav to pomeni, da se mora kdaj tudi sporeči s Strelo McQueen. Ona bo s svojo voljo in karakterjem postal odličen vzor otrokom. Cruz se mora naučiti še marsikatero stvar o sebi in tega se tudi sama zaveda. Prav zaradi te ranljivosti, se zlahka povežemo z likom Cruz Ramirez. Ona je močen lik, po kateri se lahko zgledujejo mlada dekleta.

Jaka Grom je hiter, preudaren in zanima ga samo zmaga! Je prvi v vrsti avtomobilov nove generacije, izdelan zato, da je nepremagljiv in sam se seveda tega še kako dobro zaveda. Trenira na visoko tehnoloških in inovativnih napravah in s svojo hitrostjo postavlja nove mejnike v svetu dirkanja avtomobilov in s tem seveda tudi Streli McQueen, ki Groma sprva sploh ne jemlje kot grožnjo, a ko se zadeve zapletejo še z njegovo nesrečo, se zave, da bo moral osebnostno in tehnično napredovati, če želi zmagati na še eni dirki pokala batov.

V Studiu Ritem so se združili najboljši igralci in pod režisersko taktirko glasov Tanjo Đurić Ribič odlično izpeljali slovensko sinhronizacijo težko pričakovanega animiranega filma tega poletja, Avtomobili 3.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »