TypeError: 'undefined' is not a function (evaluating 'a.V.bind(a)') https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:515 in Yg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:502 in Xg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:533 in lh https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vflnh03sO/www-embed-player.js:652 https://www.youtube.com/embed/vTAsDy-D7CQ?rel=0:12 Aquaman
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Aquaman

Aquaman

Režiser James Wan ponuja z obilo akcije prepojeno pustolovščino, odvijajočo se v podvodnem svetu sinjega morja, ki v svoji lepoti in brezmejnosti jemlje sapo. Aquaman z Jasonom Momoo v naslovni vlogi razkriva zgodbo o izvoru polčloveka in pol potomca Atlantide Arthurja Curryja; popelje ga na potovanje njegovega življenja - potovanje, na katerem se bo ne le primoran soočiti z resnico o tem, kdo dejansko je, temveč tudi odkriti, ali je vreden položaja, za katerega se je bil rodil: položaja kralja.

Predstave

Dan
Datum
Ura
sobota
15. 12. 2018
19:00
sreda
19. 12. 2018
19:30
Aquaman
Aquaman
Aquaman
Aquaman
Aquaman
Aquaman
Žanr Akcijska domišljijska pustolovščina
Izvirni naslov Aquaman
Država ZDA, Avstralija
Leto 2018
Scenarij Will Beall, Geoff Johns, Mort Weisinger, James Wan, Paul Norris
Režija James Wan
Igrajo Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman, Randall Park, Patrick Wilson
Dolžina 2h 23min (143min)
Distribucija Blitz Film & Video Distribution
Cena vstopnice 4,5 €

 

Film prinaša zgodbo o mladem Arthurju Curryju, ki izve, da je naslednik prestola podvodnega kraljestva Atlantide, kamor se mora vrniti, da reši svoje ljudstvo. 

Poleg Momoe v vlogi kralja morja v filmu igra še cela vrsta sijajnih igralcev: Varuha oceanov Orma upodablja Patrick Wilson, Amber Heard je bodoča kraljica morja Mera, Willem Dafoe je svetovalec Atlantidske krone in Aquamanov zaveznik Vulko. Oskarjevka Nicole Kidman igra Aquamanovo mater, kraljico Atlanno, Temuera Morrison pa je prevzel vlogo njegovega očeta, Toma Curryja.

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »