Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Gledališki abonmaji

GLEDALIŠKI ABONMAJI KULTURNEGA DOMA KRŠKO ZA SEZONO 2016/17

Vabimo vas k vpisu gledaliških abonmajev za sezono 2016/17!

Gledališki abonmaji Kulturnega doma Krško tudi v letošnji sezoni ponujajo izbor najbolj kakovostnih gledaliških produkcij slovenskih profesionalnih gledališč. Žanrsko raznolika in vsebinsko aktualna sestava abonmaja v naše okolje prinaša vrhunce gledališke umetnosti. V prihajajoči sezoni se bo na našem odru odvil širok razpon raznovrstnih zgodb, ugledališčenih skozi prav tako heterogeno paleto uprizoritvenih pristopov. 
 
Tudi v letošnji sezoni razpisujemo kar 2 abonmaja za odrasle (Zeleni in Modri abonma) in gledališko-glasbeni abonma za otroke od 3. leta starosti dalje. (Rumeni abonma). Zeleni in Modri abonma sestojita iz 4 skupnih predstav, nadaljnji 2 predstavi pa se razlikujeta za vsak abonma posebej – Zeleni abonma vsebuje 2 dodatni komediji, Modri pa 2 dodatni dramski predstavi z resnobnejšo tematiko.
 

Vpis abonmajev za dosedanje abonente bo potekal od 19. do 23. septembra, za nove abonente pa od 26. septembra do 7. oktobra vsak delovni dan od 10.00 do 12.00 ter od 15.00 do 17.00 na blagajni kulturnega doma Krško

Kakšne ugodnosti prinaša vpis abonmaja?
 
Z vpisom abonmaja si zagotovite ugodnejšo ceno ogleda posamezne predstave ter stalni sedež v dvorani za celotno abonmajsko sezono. Cene vstopnic za ogled abonmajskih predstav bodo v redni prodaji od 15 do 20 €. Z nakupom Zelenega ali Modrega abonmaja tako lahko prihranite kar 20 % vrednosti vstopnic. Z nakupom Rumenega abonmaja lahko prihranite do 20 % vrednosti vstopnic v redni prodaji, spremljevalec pa ima z nakupom abonmaja 50 % popust. Poleg ugodnejših cen za predstave v abonmajskem programu, abonentom ponujamo tudi možnost dodatnih popustov in predhodnih rezervacij za določene druge gledališke in glasbeno-scenske dogodke, ki jih organiziramo v aktualni sezoni.
 
Abonentke in abonenti Kulturnega doma Krško prejmejo brezplačno abonmajsko knjižico ter brezplačne mesečne programe na dom. 
 
CENE ABONMAJEV:
ZELENI in MODRI abonma
Redna (1)* - 75 €
Redna (2) * - 65 €
Upokojenci (1)* - 70 €
Upokojenci (2)* - 60 €
Študentje -  45 €
Dijaki - 20 €
*(1) sedeži 1. – 15. vrsta sredina, *(2) – ostali sedeži
 
RUMENI abonma
Odrasli – spremljevalec z otrokom: 15 € + 30 €
Odrasli – spremljevalec z dvema ali več otroki: 15 € + 28 € + 28 € + …
 
DODATNI POPUST: Zeleni + Rumeni ali Modri + Rumeni abonma: 5 €
 
Navdušite za gledališče tudi druge in si še dodatno znižajte ceno abonmaja
 
Vsakemu dosedanjemu abonentu, ki k vpisu abonmaja pripelje novega abonenta, priznamo dodaten 20 % popust na ceno abonmaja.
Podarite gledališče
 
Gledališki abonma je lahko tudi čudovito darilo
Z nakupom gledališkega abonmaja namreč svojim najbližjim ali prijateljem podarite edinstvena doživetja, nova spoznanja in gledališke užitke. 
 
 

Program 2016/17

Kontaktirajte nas

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
+386 7 488 01 90
info@kd-krsko.si

Uradni podatki

Kulturni dom Krško
Trg Matije Gubca 2
8270 Krško
ID za DDV SI30027110

Več podatkov »